Muurschilderingen

 

Werkwijze

Voor het maken van muurschilderingen gebruik ik voornamelijk acryl verf. Het voordeel hiervan is dat de verf snel droogt. Het is op waterbasis waardoor het minder schadelijk is voor het milieu. Ook is de verf reukarm. Hierdoor kunt u de ruimte gelijk gebruiken nadat de schildering af is, zelfs in kinderkamers.
Wanneer u een muurschildering wilt zal er eerst gesproken worden over het ontwerp. Deze kan geheel naar wens ontworpen worden. Ik verf op bijna elk soort muur, maar hou er wel rekening mee dat een schildering op een glad gestuukte muur altijd mooier is, en dat ik op een korrelige muur ook veel langer bezig ben. Een andere optie is om een houten paneel aan uw muur te bevestigen die beschilderbaar is. Ook schilder ik over sommige soorten behang heen.
Bij het maken van de muurschildering plaats ik het ontwerp met behulp van een beamer op de muur. Dit scheelt mij veel tijd in vergelijking met het na tekenen van het ontwerp. Met de hand maak ik daarna aanpassingen om het geheel goed te vormen naar de muur en de ruimte. Vervolgens begin ik met schilderen, en werk hierbij van de achtergrond naar de voorgrond.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

 

 

Prijzen

Uurtarief: 30 euro
Kilometervergoeding: 0,20 cent per kilometer vanaf Heemstede Noord-Holland.

Ik reis niet verder dan 100km vanaf mijn woonplaats Heemstede. Alleen bij uitzondering.
Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u altijd contact opnemen met info@cobycreatives.com.


 

 

Voorbeelden