Hello world! (Oftewel: Mijn eerste blogje)

Na 500 kladjes verder is hij er dan ein-de-lijk! ‘’Mijn eerste blog’’

Laat ik mij eerst even voorstellen, wel zo handig!
Ik ben Coby & 25 jaartjes jong… Creatieveling en verslaafd aan wandelen, natuur & vossen. Mijn hobby’s bestaan uit: Fotograferen, Tekenen en Schilderen.

‘’ Ja dit ben ik! ‘’

Omdat ik het best moeilijk vond om een eerste blog te schrijven ben ik eerst gaan googlen naar ‘’Je eerste blog schrijven’’. Maar dat vond ik best saai en cliché.. Omdat je bij je eerste blog toch eerst jezelf moet introduceren en ik het niet echt netjes vond om mijn ‘’Over Coby’’ pagina te copy & pasten ben ik maar gekke vragenlijstjes gaan opzoeken en antwoorden.. Want als ik wat meer over mezelf wilde vertellen moest ik wel weten wat ik zou moeten vertellen, en wat is nou interessant? Om die reden heb ik hieronder de vragenlijsten neer gezet met mijn meest eerlijke antwoorden. Enjoy!

Van welk geluid hou je?
Ik denk toch het geluid van vogels op de vroege morgen, zo een positief begin van de dag.

Wat is je favoriete kleur?
Sunset.


Wat is één van je meest favoriete quotes?
HA! die is makkelijk 🙂 ‘’It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye’’ Ik ben gek op qoutetjes.. Deze komt uit het boek ”the little prince” van de schrijver Antoine de Saint-Exupéry.

Wat was je favoriete eten toen je klein was?
Komkommer!

Wat is je minst favoriete vervoersmiddel?
De trein! Op een of andere manier heb ik ááááltijd vertraging.. Iets met de ’’NS’’..

Welke vorm van lichaamsbeweging is je favoriet?
Dat is Wandelen. Uren en uren het liefst, maar dan wel in de natuur!

Welk klusje vind je echt vreselijk om te doen?
Afwassen, saai & gelukkig onnodig met Francien. (de vaatwasmachine)

Wat is je beste moment van de dag/dag in de week/maand in het jaar?
Zonsopkomst/zonsondergang, woensdag (Geen idee waarom), April (Begin van de lente)

Als je een plaatje of schildering kon tekenen van een willekeurige omgeving waar je ooit in geweest bent, wat zou je dan tekenen/schilderen?
De duinen! Mijn favo plekje in Nederland.

Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?
Een nieuwe Camera kopen, op vakantie gaan, een nieuwe tattoo laten zetten, een huis & een kat kopen. In die volgorde. No doubt about that one!

Als je zou reïncarneren als een dier, welke zou het dan zijn?
Een vos! Vossen zijn de meest liefdevolle, rustigste maar ook mooiste dieren die ik ooit heb ontmoet. Het fotograferen van de vossen is voor mij een van mijn dierbaarste ervaringen.

”The duck & the fox” Gewoon een blije foto 🙂

Wat was de laatste film, tv-programma of boek waarbij je moest huilen?
The little prince 🙂 Naar mijn mening de beste animatie film ooit! Hier het linkje naar de trailer https://www.youtube.com/watch?v=fEPqgSNLfK8

Boodschappen doe je bij?
Albert Heijn. Ik vindt het overzichtelijke winkels en ze hebben een leuk assortiment.

Welke kleur heeft je haar?
Alle kleuren van de regenboog! Maar op dit moment donkerbruin/zwart.

Wat is de kleur van je ogen?
Blauw.

Heb je lang of kort haar?
Het is denk ik wel lang 😉

Hoe draag je je mijn haar het liefst?
In een vlecht, omdat het praktisch is denk ik..

Wat is je favoriete tv programma?
Ik kijk eigenlijk nooit tv, maar mijn favo series zijn vooral Vikings en Game of Thrones.

Ragnar uit de serie Vikings

Wat is je favoriete kleur?
Turquoise, de kleur van een tropische zee

Wat zou je willen veranderen aan jezelf?
Ik zou soms wel iets stiller willen zijn, ik praat nogal veel en dat is soms iets té gezellig.

Ben je chaotisch of gestructureerd?
Een gestructureerde chaoot? Bestaat dat, want dan ben ik dat.

Denk je met je hoofd of hart?
Met beiden, maar mijn gevoel is meestal sterker dan mijn ‘’hoofd’’

Welke mode past het best bij jouw stijl?
Geen mode 🙂 Als ik iets niet leuk vind is het met de mode mee gaan..

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Vooral in de natuur, moeder natuur heeft in ieder geval het mooiste kleuren palet, dat zonder meer!

Welk seizoen inspireert je het meest?
Dat is lastig, ik vind elk seizoen zijn charme hebben en ze inspireren mij stuk voor stuk. De Herfst en lente gaan kop aan kop, maar toch wint de lente het denk ik… Vooral omdat na de winter zoveel verandering optreed, de blaadjes komen aan de bomen, het wordt warmer en baby diertjes! Maar okeuy, Lente jij wint! ;).. Al is herfst toch ook prachtig, zoveel kleur!

Dat was alweer het einde van de vragenlijst! Zo, nu dat jullie allemaal iets meer over mij weten zou ik jullie in mijn volgende blogs graag wat meer willen vertellen wie ik ben en wat ik doe maar ook waarom. Ik ben namelijk van plan om mijn ervaringen tijdens het maken van mijn creaties met jullie te gaan delen. Waar ik tegen aan loop maar ook wat ik erg leuk vind. Hierdoor krijg ik de kans beter uit te leggen wat mijn gevoel & visie is bij foto’s die ik maak als fotograaf, maar ook de schilderijen die ik maak als schilder. Een soort van kijkje achter de schermen!

Mocht je in de tussentijd nieuwsgierig zijn naar mijn werkzaamheden zijn & waarom ik Coby Creatives ben begonnen? Neem dan even een kijkje op de ”over coby” pagina!

Dat was hem dan, mijn allereerste blogje. Hurray! Het is gelukt :).. Moeilijk maar dus niet onmogelijk!

‘’All things are difficult before they are easy’’

Dank voor het lezen van mijn eerste blogje! Laat gerust een berichtje achter 🙂

Liefs Coby

4 gedachten over “Hello world! (Oftewel: Mijn eerste blogje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *