Diensten

De verschillende diensten van Coby Creatives

 

MuurschilderingenMuurschilderingen

Coby Creatives maakt muurschilderingen, zowel bij particulieren als bedrijven. Er wordt voornamelijk gewerkt met acryl verf. Deze is op waterbasis en daardoor minder schadelijk voor het milieu. Het droogt snel op en is reukarm. Voor meer informatie kunt u op de afbeelding klikken.

 

 

 

fotografieFotografie

Bij Coby Creatives kunt u terecht voor verschillende soorten fotografie, waaronder bijvoorbeeld bedrijfsfotografie. Daarnaast ben ik natuurfotograaf en werk ik aan verschillende projecten die ik ook te koop aanbied. Voor meer informatie kunt u op de afbeelding klikken.

 

 

 

Custom Made ArtsCustom made arts

Coby Creatives maakt verschillende hand gemaakte producten. Dit kunnen hand geschilderde schoenen zijn, maar ook een schilderij of tekening. Deze worden in de shop te koop gezet maar zijn ook te bestellen naar eigen idee. Voor meer informatie kunt u op de afbeelding klikken.

 

 

 

grafisch ontwerpGrafisch ontwerp

Coby Creatives maakt grafisch ontwerp op aanvraag. Waaronder logo’s, visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters en advertenties. Voor meer informatie over grafisch ontwerp klikt u hiernaast op de afbeelding.